Geschiedenis
Geschiedenis

In 1974 zijn we gestart als eenmansbedrijf in de schuur van de boerderij. Onze klanten waren vooral particulieren en bedrijven in de agrarische sector. De werkzaamheden bestonden uit laswerk en reparatiewerkzaamheden
In die tijd was er veel vraag naar stalinrichtingen en silo’s. Dit hebben we dan ook tientallen jaren geproduceerd.

In 1976 zijn we begonnen met de productie van stalen spanten voor de stallenbouw. Gaandeweg zijn we ook staalconstructies aan bouw en aannemingsbedrijven gaan leveren.

Bij het produceren van spanten kwam ook plaatwerk kijken. Rond 1983 hebben we de eerste knipbank aangeschaft voor de plaatwerkerij.

In 1988 hadden we behoefte aan meer ruimte om te werken. We zijn begonnen met de bouw van een nieuwe hal op de bestaande locatie. Voor de inrichting van de nieuwe hal zijn er verschillende nieuwe machines aangeschaft, o.a. 2 zaagmachine’s met geprogrammeerde lengteaanslag, een kantbank voor de plaatwerkerij en een CNC gestuurde ponsmachine.

Een aantal jaren later waren de plaatwerkerij en constructie tegen elkaar aangegroeid.
In 2001 is er dan ook begonnen met de bouw van een nieuwe hal tegen de bestaande hal aan. Deze nieuwe hal betekende dat we een aparte ruimte hadden voor de staalconstructies en de plaatwerkerij. Na vele jaren van groei is er ook een plaatwerk afdeling ontstaan die er mag zijn.

In 2006 is er een terein aangekocht op Kievitsmeent te Ede waar de constructies kunnen worden geproduceerd. In Januari 2007 was de productiehal gereed voor het produceren van kleine en grote staalconstructies. Het kantoor moest nog worden gerealiseerd. Met de bouw van het kantoor zijn we April 2008 gestart en in februari 2009 was het kantoor gereed. Wij zijn toen met ons kantoor voor constructiewerk verhuist naar de Kievitsmeent van waaruit nu het constructiewerk gecoördineerd wordt.  Het plaatwerk wordt gemaakt op de oude locatie.

Dit alles heeft geresulteerd dat er na meer dan 30 jaar een bedrijf is ontstaan met ongeveer 30 medewerkers dat plaatselijk en landelijk werkzaamheden uitvoert. Overal in het land vindt U het werk van ons team terug. Het zij een kleine opdracht voor een particulier of een complete staalconstructie met dak en wandbeplating voor bouw- en aannemingsbedrijven.